Ce iti putem oferi?

Serviciile noastre

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem minuni!

Serviciile noastre

SERVICIILE NOASTRE

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem minuni!


Profilaxie dentara

 Modul în care ne întreținem dinții este foarte important pentru prevenirea apariției cariei dentare precum și a bolii parodontale. Echipa de medici și de asistente vă pot oferi sprijin și informații privind igiena corectă a dinților. Lucrurile sunt simple! Mai bine prevenim decât să tratăm! Dacă un pacient are lucrări dentare de orice fel (fațete, coroane, punți) nu îl ferește de apariția cariei dentare sau de apariția bolii parodontale. De aceea, chiar și după finalizarea tratamentelor, ne monitorizăm pacienții anual prin dispensarizare și igienizări periodice (de 2 ori pe an) pentru menținerea rezultatelor obținute pentru un timp cât mai îndelungat. Pacienții cu restaurări protetice estetice pe dinți sau implanturi, necesită reverificarea periodică, anuală a ocluziei (felul în care dinții se ating). Modificarea ocluziei sau a muscaturii este un fenomen normal,Tratamente Endodontice

Endodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu preventia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor pulpare, ţesutul moale situat în interiorul dintelui, cunoscut în limbaj popular sub denumirea de “nervul dintelui”.
Endodontia este o ramura de baza a medicinei dentare, deoarece durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament! Practic, obiectivul principal al tratamentului endodontic il reprezinta înlăturarea în întregime a pulpei dentare contaminate și dezinfectarea spațiului endodontic, astfel durerile cauzate de afecțiunea pulpară sa se remite complet, urmand ca apoi sa se sigileze spațiul endodontic cu materiale speciale, biocompatibile, urmărindu-se prin această manoperă stoparea dezvoltării microbiene la acest nivel.Tratamente ortodontice

Atunci cand spunem ORTODONTIE ne gandim, in general, la ideea de “dinti drepti”, perfect aliniati, la care medicul ortodont incearca sa ajunga prin intermediul aparatelor ortodontice, fie ele fixe sau mobile.
Asadar, ortodontia trateaza probleme de malocluzie si malpozitie dentara, altfel spus, inchiderea sau ocluzia incorecta a celor doua arcade dentare si pozitionarea dintilor incorect pe arcada.
In prezent, studiile arata, ca unu din doi pacienti necesita tratament ortodontic!
Ei bine, da, putem afirma ca ortodontia moderna nu se adreseaza doar copiilor, ci putem trata atat micii pacienti de la varsta de 5 ani, adolescenti, cat si adulti, pana la 40-45 de ani. Cu cat mai devreme se intevine ortodontic, cu atat avemTratamente chirurgie orala

Cabinetul stomatologic Smile Central din Cluj va ofera posibilitatea unor tratamente chirurgicale realizate fara durere si cu rezultate benefice in cel mai scurt timp posibil.
Medicii chirurgi specialisti din cadrul cabinetului nostru va ofera o gama variata de servicii medicale:
• Extractii dentare complicate;
• Odontectomii;
• Rezectii apicale;
• Interventii chirurgicale parodontale;
• Chistectomii;
• Chirurgie plastica gingivala.
Implantologie

Prezentare generala
Implantul dentar este o piesa, in forma de surub, confectionata din titan, extrem de biocompatibil si necoroziv, avand rolul de a crea o radacina artificiala in grosimea osului maxilar, acolo unde un dinte sau chiar mai multi sunt absenti.
Confuzia cea mai des intalnita, in randul pacientilor, este aceea intre implant si structura protetica.
Practic, implantul substituie strict porțiunea de radacina a dintelui fiind apoi necesară aplicarea unei suprastructuri protetice. Pentru o mai buna intelegere, enumeram mai jos componentele unei restaurări complete pe implant:
1. Implantul propriu-zis;
2. Surubul de vindecare
3. Bontul proteinic
4. Corona pe implantTratamente protetice

Cabinetul stomatologic Smile Central din Cluj pune la dispozitia pacientilor sai solutii moderne de protezare , cu o estetica deosebita:
• Corone ceramice pe suport de zirconiu;
• Coroane ceramice pe suport metalic
• Coroane si punti dentare integral-ceramic
• Coroane pe implant;
• Proteze schelatate cu sisteme speciale de mentinere, sprijin si  stabilizare;
• Proteze partiale si totale;
Ne vom focusa acum atentia asupra celor mai utilizate lucrari protetice si anume coroanele si puntile dentare.
Coroanele dentare sunt utilizate pentru a reconstitui un dinte cu distructie coronara sau un dinte fracturat, reabilitand astfel estetic si functional zona afectata.Terapie dentara

Ce este terapia dentară și cum te ajută?

Terapia dentară se ocupă de tratamentul leziunilor dinților, fie că este vorba despre carii dentare sau fisuri, fracturi etc. Terapia dentară restaurează, prin tratamentul specific afecțiunii, integritatea dintelui natural, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Zâmbește fără griji, suntem aici pentru sănătatea ta! Previi înainte să tratezi! Pentru a nu recurge la intervenții precum extracția dentară, este important să vizitezi medicul stomatolog de 2 ori pe an, pentru ședința de detartraj periodic. Astfel, medicul poate depista și trata orice afecțiune în stadiul incipient, iar zâmbetul tău va străluci!Tratamente parodontologice

Sănătatea orală influențează pe termen lung sănătatea generală a organismului și calitatea vieții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste  20% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani suferă de o afecțiune parodontală, aceasta fiind și una dintre cauzele principale ale pierderii premature a unuia sau mai multor dinți.

Boala parodontală este una dintre cele mai răspândite afecțiuni dentare la nivel global și poate fi identificată prin inflamarea și înroșirea țesuturilor moi care înconjoară dintele (gingia). În fazele mai avansate, aceste simptome sunt însoțite de sângerarea în timpul periajul, de retracția gingivală, durere în timpul masticației și chiar prin apariția mobilității dintelui pe arcadă ducând, în final, la pierderea acestuia.Procesul nostruNe pasa de tine !


Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.


Recomandari medicale


Medicii – o echipa tanara, dinamica, mereu la curent cu noutatile, fiind prezenti la congresele stomatologice nationale si internationale si pastrand strînse legături cu mediul universitar medical, vin in intampinarea pacientilor cabinetului Smile Central cu raspunsuri, solutii si tratamente individualizate.

Aparatura si tehnologia de ultima generatie ofera garantia calitatii tratamentelor dentare si ofera totodata cabinetului Smile Central posibilitatea de a oferi pacientilor sai o gama completa de servicii, astfel incat sa putem satisface cerintele la cel mai inalt nivel al asteptarilor.

Sterilizarea in cabinetul Smile Central nu accepta nici un compromis si se realizeaza la standardele impuse de Uniunea Europeana.


Ambianta si mediu placut


Ambianta locului si modernismul cabinetului te fac sa uiti ca te afli intr-un cabinet stomatologic, tot interiorul fiind gandit si amenajat cu scopul de a oferi pacientilor ce ne trec pragul o sedere placuta, intr-o ambianta relaxanta cu accente moderne si elegante. In sala de asteptare revistele si pliantele cu scop informativ fac timpul sa se scurga mai repede, iar in sala de tratement, fotoliile dentare va vor oferi tot confortul de care aveti nevoie, ele fiind foarte apreciate de pacinetii nostri care adora confortul.

Mentinerea unui parteneriat pe termen lung cu fiecare pacient ce ajunge in cabinet este unul din principalele noastre teluri. Suntem mereu in cautare de “mai mult”, “mai bine”, “mai eficient”, cautam sa ne perfectionam continuu.

Accesibilitate. Cabinetul este situat central, foarte accesibil, indiferent de ce mijlocul de transport ales.

Contacteaza-ne


Cum lucram?

Cu responsabilitate si calm !


Conteaza foarte mult atunci cand un doctor iti spune ca va trece, ca va fi bine .


Te indrumam

Pentru a alege cele mai eficiente decizii in solutia dentara .


Vom fi mereu alaturi de tine si te vom indruma catre cele mai bune servicii ca tu sa ai cea mai buna experienta !Oferim profesionalism

Servicii medicale avansate


Noi tehnologii te asteapta !


Suntem

O echipa !


Incercam intotdeauna sa fim prietenii pacientilor .


REAMINTIM


01234567890

ANI CU TINE

Inca din anul 2012 !01234567890

DOCTORI

Implantologie , chirurgie , protetică , estetică dentară , parodontologie0123456789001234567890

PREMII

DOBANDITE LA CONCURSURI NATIONALE SI INTERNATIONALE012345678900123456789001234567890

CLIENTI SATISFACUTI

Grație noilor tehnologii digitale de estetică și protetică dentară, cu dedicarea – prin excelență a medicilor noștri specialiști pentru medicina dentară la cele mai înalte standarde .


Tinem legatura .

Contacteaza-ne acum !

Cluj Napoca , Strada Horea , numarul 40 , SMILE CENTRAL


CONTACT

0264432220 sau 0735868342 / 0757336825PROGRAMARE ONLINE

contact@smilecentral.roUrmareste

Activitatea noastra

Click mai jos !!!Copyright SmileCentral 2020 . All rights reserved.