Clientii nostri

TESTIMONIALE

Va prezentam mai jos recenziile clientilor nostri .

INAPOI ACASAVREAU O PROGRAMARE

Ce spun pacientii nostriDin pacate traim intr-o epoca in care empatia si “mandria” profesionala sunt tot mai rare. Am dat de macelari si tortionari pozati in dentisti. Si oamenii care stiau meserie erau atat de plictisiti incat mergeau pe tema “asta este, nu mai ai ce face” atat de frecvent incat am renuntat la dantura la un moment dat. Pana la un punct. Am dat de niste tineri doctori atat de implicati in meseria asta incat mi-au redat speranta la un zambet. Sunt foarte multi care iti pot face o lucrare buna dar mult mai putini care sunt capabili si sa te “tina de manuta” in calatoria asta. Am ajuns de la a refuza sa zambesc, de la a-mi fi groaza sa mananc, la a zambi continuu, si a avea o viata cat se poate de normala dupa primele interventii. Drumul este lung, mai avem mult de lucru, dar nu voi mai apela la nimeni altcineva decat Smile Central. Va multumesc pentru implicare si pasiunea de care dati dovada dragilor! De abia astept sa continuam!


Matei MihaiEram terifiată de dentist. Când eram mică făceam orice să scap de programarea la dentist. La Smile Central, vin cu jumătate de oră mai devreme, de drag!
Mihai, m-a ajutat mult să scap de frica asta, prin profesionalism şi calm!
Super! Recomand cu tot dragul!
Oameni faini şi profesionişti, aici la Smile Central!


Ababei Adelina“Zambetul impodobeste chipul omului “
O echipa formata din oameni faini , profesionalism si servicii de calitate . Recomand cu tot dragul !
Multumesc Dr. Raisa Rusanescu si Dr. Mihai Vidican pentru rabdare , promtitudine si profesionalism .
Thank you 🙏for putting a smile 😃🙂😀on my face 😘😍❤️


Gliga Anamaria


Alte recenzii


Am ajuns la ei dintr-o intamplare..( medicul meu era in concediu..) iar acum ei sunt medicii mei stomatologi.:)).Cabinetul este fabulos, extrem de curat si foarte prietenos.Rezultatele pentru mine au fost peste asteptari.Mihai si echipa lui sunt adevarati profesionisti.
Recomand calduros.


Claudiu Popa


Recomand cu încredere acest cabinet, având în vedere profesionalismul oferit și totodată servicile de calitate prestate. Mi-au fost oferite explicații detaliate cu privire la procedurile care urmau să se efectueze, fapt care m-a făcut să simt că sunt pe mâini bune. Mulțumesc

 


Razvan Turc


AVIZ IMPORTANT !!!! Persoanelor care caută un dentist impecabil din punct de vedere uman și un profesionalism ,pentru realizarea oricărei necesitate de gen dentar…. Va recomand cu încredere sa contactați aceasta clinica excepțională .. Mulțumesc domnului Dr. Vidican Mihai ,pentru serviciile de super profesionalism și rapiditatea efectuarilor lucrărilor de o calitate superioară.Super dentist și echipa ! Va mulțumesc mult !


Ioana Dinea


Recomand cu incredere cabinetul, in special pe dl. Vidican. Un medic atent, cu mâna foarte ușoară și atenție la detalii. Punctual referitor la programari si cu tarife decente.


Rolland Valentin


CEA MAI BUNA RECENZIE !


Din pacate traim intr-o epoca in care empatia si “mandria” profesionala sunt tot mai rare. Am dat de macelari si tortionari pozati in dentisti. Si oamenii care stiau meserie erau atat de plictisiti incat mergeau pe tema “asta este, nu mai ai ce face” atat de frecvent incat am renuntat la dantura la un moment dat. Pana la un punct. Am dat de niste tineri doctori atat de implicati in meseria asta incat mi-au redat speranta la un zambet. Sunt foarte multi care iti pot face o lucrare buna dar mult mai putini care sunt capabili si sa te “tina de manuta” in calatoria asta. Am ajuns de la a refuza sa zambesc, de la a-mi fi groaza sa mananc, la a zambi continuu, si a avea o viata cat se poate de normala dupa primele interventii. Drumul este lung, mai avem mult de lucru, dar nu voi mai apela la nimeni altcineva decat Smile Central. Va multumesc pentru implicare si pasiunea de care dati dovada dragilor! De abia astept sa continuam!


Matei Mihai

Tinem legatura .

Contacteaza-ne acum !

Cluj Napoca , Strada Horea , numarul 40 , SMILE CENTRAL


CONTACT

0264432220 sau 0735868342 / 0757336825PROGRAMARE ONLINE

contact@smilecentral.roUrmareste

Activitatea noastra

Click mai jos !!!Copyright SmileCentral 2020 . All rights reserved.